fbpx

Bewust mama!

‘A happy mama is a happy kid…and a happy kid is a happy mama”

Online cursus

Bewust Mama!

Leer het gedrag van je kind beter begrijpen

Vind jij opvoeden ook best pittig? Als moeder wil je natuurlijk een mooie sterke band met je kind hebben en een goede opvoeding geven. Het is alleen niet altijd even makkelijk. Jij wilt het zo. Je kind wilt het zo. Je geduld raakt op en voor je het weet verhef je je stem of schreeuw je, terwijl je net (alweer)met jezelf afgesproken hebt om dat niet meer te doen. Je kind begint te huilen of loopt boos weg. Je voelt je soms machteloos. Je wordt boos of verdrietig. Je wilt het zo graag goed doen…

Je vraagt je af: Waarom wordt er niet naar mij geluisterd? Waarom moet ik alles eerst 10x zeggen? Waarom doen ze niet gewoon wat ik van ze vraag? Waarom begint hij te stampen? Waarom zegt ze niks meer? Waarom begint hij met spullen te gooien? Zucht…zoveel vragen, zoveel gedachten…

Herken je dit?

 • Ik wil zo graag een goede moeder zijn, maar ik vind het soms zo pittig
 • Soms heb ik het gevoel dat ik niet begrepen word
 • Ik wil graag weten waarom mijn kind bepaald (negatief) gedrag vertoont
 • Ik voel me soms machteloos
 • Ik wil een goed voorbeeld zijn voor mijn kind
 • Een sterke band met mijn kind vind ik belangrijk
 • Ik wil die veilige haven zijn voor mijn kind
 • Ik wil mijn kind beter begrijpen
 • Ik wil meer rust en balans in huis
 • Ik voel me heel verantwoordelijk voor het gedrag van mijn kind
 • Ik wil er alles aan doen om mijn opvoedvaardigheden te verbeteren

Ben jij er klaar voor om aan de slag te gaan? Leer jezelf en je kind beter kennen. Leer gebruik te maken van de tools, die ik met je ga delen, om zo je band met je kind te versterken en thuis meer rust te creëren.

Het is erg belangrijk in de opvoeding om bewust te zijn van het gedrag van je kind en erachter te komen wat er nou ECHT aan de hand is. Met de juiste aandacht en tools kun je je kind beter helpen en versterk je tegelijk de band met je kinderen. Je gaat namelijk andere gesprekken voeren. Tijdens de cursus besteden we ook aandacht aan effectief communiceren met je kind. Hoe doe je dat?
Hoe zou jij het vinden om
 • meer inzicht te krijgen in het gedrag van jezelf & je kind?
 • je kind sneller te begrijpen?
 • zelf beter begrepen te worden?
 • te leren hoe je de band met je kind kunt versterken?
 • opvoedvaardigheden zoals communiceren te verbeteren?
 • meer rust in huis te creëren?
Tijdens deze online cursus gaan we hier interactief mee aan de slag. We gebruiken verschillende tools om meer inzicht te krijgen in jouw eigen gedrag en dat van je kind(eren). Dit kun je de rest van je leven toepassen!

Ben jij die bewuste mama die meer wil genieten van het opvoeden? Durf jij je hart te volgen?

Wat gaan we doen?

In de eerste les gaan we het hebben over wat opvoeden is, welke opvoedstijlen en rollen we hebben en welke belangrijke opvoedvaardigheden er zijn.
De tweede les staat in het teken ” Opvoeden begint bij jezelf” . Je gaat jezelf beter leren kennen; welke normen & waarden vind jij bijvoorbeeld belangrijk? Welke kwaliteiten bezit je en waar liggen je interesses? Hoe zie jij jezelf als rolmodel?
Om meer inzicht te krijgen in je eigen gedrag deel ik een tool met je die jou hierbij kan helpen. Je leert welke 3 stappen je kunt gebruiken om erachter te komen wat er onder dat gedrag verscholen is. Dit gaan we in les 3 verder toepassen op onze kinderen.
In deze les krijgt ” De wereld van je kind” de aandacht. Elke persoon beleeft de wereld op zijn/haar eigen manier. Kinderen dus ook. Om toegang te krijgen tot die wereld en je kind dus goed te kunnen steunen, is het belangrijk een sterke en vertrouwde band te hebben.
Als laatste gaan we ( in de vierde les) een hele belangrijke opvoedvaardigheid, communicatie, behandelen en ermee oefenen. Je krijgt allerlei tools waarmee je thuis kunt oefenen.  Ik deel ook mijn eigen verhaal en hoe de tools mij helpen om snel strubbelingen met mijn kinderen op te lossen.
.
De cursus bestaat uit 4 online lessen die je kunt vinden op je eigen cursuspagina. Elke les bestaat uit een video met uitleg, quizvragen en een werkblad met opdrachten. Je kunt op je gemak de les beluisteren, op een moment dat jou goed uitkomt. Daarna kun je de quiz en opdrachten maken.
Heb je ergens vragen over? Dan kun je altijd contact met mij opnemen via de mail of Whatsapp.
Als afrondende opdracht kun je een persoonlijk doelenplan invullen, waar je zelf verder aan kunt werken.

Ervaringen

De cursus was leerrijk en interessant. De opzet was netjes en de site waarin de opdrachten stonden was zo overzichtelijk en professioneel. Dit maakte het erg gebruiksvriendelijk. Ook vond ik de filmpjes bij elke opdracht erg fijn. Je zag dat er veel tijd in gestoken was, mijn complimenten! Verder verliep het contact met coach Asmaa erg goed. Ik vond het prettig dat wij vragen konden stellen in de whatsapp groep. Ik kwam hierdoor tot nieuwe inzichten door bv. ervaringen van andere deelnemers of aanvullingen van Asmaa. Met de whatsappgroep was er ook ruimte voor interactie. Al met al vond ik het een fijne cursus, waarin ik veel heb geleerd over het gedrag van mijn kind, maar ook over mijn gedrag als ouder. Dank je wel hiervoor lieve Asmaa.

Bewust mama!

Het was heel leerrijk! Voor de eerste keer over de behoeftecirkel gehoord. Dit is gemakkelijk en altijd en op iedereen toe te passen. Door dit samen te oefenen, hebben we het onder de knie gekregen. Bedankt Asmaa vr de leuke training en om een deel van je kennis te delen.Je bent een aangenaam persoon! Het was super leuk! Ik zou het zo opnieuw doen. BarakaAllahu fiki!

Bewust mama!

fijne coach. neemt de tijd. heeft begrip. het is ook fijn dat ze uit dezelfde leefwereld komt (marokkaans) dat maakt sommige situaties/voorbeelden beter begrijpbaar.

Bewust mama!

Wil jij ook jouw band met je kind versterken? Wil jij graag meer informatie, opdrachten en tools als het gaat om opvoeden? Vind je het fijn om aan de slag te gaan en een coach te hebben die met je meekijkt? Je hoeft het namelijk niet alleen te doen, ik ben er voor jou!

Investering

Je kunt direct beginnen! Hoe tof is dat? De lessen en opdrachten staan online op een afgesloten pagina. Je kunt zelf inplannen wanneer je de lessen luistert en de opdrachten gaat maken, zodat je dit makkelijk kunt combineren met alle andere bezigheden. Yes I know, als moeder heb je zoveel ballen in de lucht te houden! Maar het is ook zo ontzettend fijn en belangrijk om jezelf te blijven ontwikkelen.
Je krijgt 3 maanden toegang tot de cursus, zodat je genoeg tijd hebt om de cursus goed door te nemen, opdrachten te maken en toe te passen.

Jouw investering voor deze online cursus is

 

€47,-

 

Als BONUS krijg je ook :
– 5 mindfulness (ontspanning) tips die je samen met je kinderen kunt doen. Heerlijk!
Heb je nog vragen over de cursus of wil je eerst even kennismaken? Stuur dan whatsappje of een mailtje naar asmaa@ibloomcoaching.nl.
Heb je besloten om mee te doen? Superleuk! Ik wil je graag leren kennen en samen met jou dit avontuur aangaan!
Je kunt je naam & adres hieronder achterlaten.
De rest volgt vanzelf…

 

Mijn droom is om samen met jou te investeren in een mooie wereld voor onze kinderen. Zodat zij met liefde en vreugde kunnen groeien & bloeien op hun eigen pad.

happy mama asmaa2

  Open chat
  Hey salaam aleikoem, heb je een vraag of wil je je ergens voor aanmelden? Let me know...