fbpx

Over mij

Wie ben ik?
happy mama asmaa2
Welkom bij iBloom Coaching

Asmaa Darkaoui

Life & Kindercoach

"De missie van iBloom Coaching is om kinderen te laten bloeien vanuit hun eigen unieke en prachtige kleurrijke IK. Met de juiste tools, oefeningen en tips kunnen deze geweldige kinderen bloeien op een manier die bij hen hoort. Hierbij spelen ouders en professionals ook een hele belangrijke rol"
Zelfvertrouwen, weten en doen wat je leuk vindt, je lekker in je vel voelen, je dromen volgen, je kwaliteiten kennen en verder ontwikkelen…Met volle kracht bloeien vanuit jezelf! Hier staat iBloom voor.
Ik ben Asmaa, life- en kindercoach. Ik ben moeder van twee prachtige kinderen en van Marokkaanse afkomst. Ik ben zelf opgegroeid tussen twee culturen.
Mijn passie is om het beste uit kinderen te halen. Kinderen zijn heel puur en prachtig met al hun mooie talenten en interesses. Door alle prikkels en verwachtingen van deze tijd kunnen ze veel druk voelen. Denk aan ouders, school, vrienden, sport en tegenwoordig ook social media. Daarnaast groeien sommigen op tussen verschillende culturen en dat kan best pittig zijn. Ik vind het belangrijk dat kinderen beseffen dat ze goed zijn zoals ze zijn en een sterke identiteit kunnen vormen, zodat ze weerbaar zijn.
Ouders spelen een hele belangrijke rol bij de ontwikkeling van hun kinderen en dit is best een uitdaging. Opvoeden tussen meerdere culturen maakt het nog een tikkie ingewikkelder.
Ik help moeders graag bij de bewustwording van hun rol in de opvoeding, zodat ze kunnen bloeien. Als moeder, maar vooral ook als persoon. Opvoeden begint namelijk bij jezelf…
Voor professionals die met kleurrijke kinderen en ouders werken is het belangrijk dat ze over cultuursensitieve kennis en skills beschikken. Als ervaringsdeskundige en coach help ik graag bij de ontwikkeling hiervan.
Wil je een afspraak maken?
Dit kan telefonisch of via de online agenda.
Asmaa

Life- & Kindercoach

Bloemen…ik vind ze prachtig. Ze staan voor mij voor diversiteit, pracht, vrolijkheid en alle mooie dingen in het leven. Persoonlijke bloei vind ik een geschenk. Het is mooi en een must voor elke persoon om hier zo jong mogelijk mee te beginnen. De naam  iBloom (ik bloei) is uit deze gedachte ontstaan.
Na een aantal jaren geleden als jonge moeder de nodige struggles te hebben meegemaakt, ben ik diep naar mij zelf gaan kijken. Wie ben ik? Wat wil ik? Maar vooral ook wat voor moeder wil ik voor mijn kinderen zijn? Welke waarden en normen zijn belangrijk? Wat kan ik onze kinderen meegeven, zodat ze lekker in hun vel zitten en kunnen doen waar ze zich gelukkig bij voelen, zodat ze met volle kracht kunnen bloeien? 

 

 
 
Ik heb Personeel & Arbeid gestudeerd en ben afgestudeerd in de richting Loopbaanontwikkeling. Tijdens mijn studie vond ik het geweldig om te leren over human resources,  talenten ontwikkelen en persoonlijke groei, waabij de persoon als uitgangspunt wordt genomen.
Na de geboorte van mijn zoontje ben ik gestopt met werken. Ik kreeg een hele nieuwe rol waar ik nooit voor geleerd had, namelijk het moederschap. Toen begon ook mijn eigen zoektocht, naar mijzelf en naar mij als moeder. Dankzij dit avontuur kwam ik erachter dat persoonlijke ontwikkeling echt een must is om continu bewust mee bezig te zijn en hoe belangrijk het is om in jezelf te investeren.
Ik ging me verdiepen in positiviteit, in je eigen kracht staan, je dromen volgen en doelen behalen. Na veel lezen en inspiratie opdoen kwam ik erachter dat hier mijn hart ligt. Ik wil anderen helpen bloeien. Dit is mijn passie en ik ben mij hier verder in gaan ontwikkelen.
Als aanvulling op mijn kennis en ervaring op HRM- gebied heb ik de opleiding tot Lifecoach gedaan en de cursussen Coaching bij Hoogsensitiviteit en Mindfulness voor kinderen ook afgerond. Ik ben ook al jaren maatschappelijk actief en betrokken bij activiteiten in de wijk, moskee en op de basisschool van mijn kinderen. Ik heb ook veel vrijwilligerswerk gedaan bij o.a. Vrouwencentrum EVA, Match voor vrijwilligers en ik ben mede-oprichtster van Ladies Network Venray. Ik besteed graag mijn tijd aan verbinding en ontwikkeling.
Ik heb bij KIS (Kennisplatform integratie en samenleving) de train-de-trainer Weerbaar Opvoeden gevolgd en met succes afgerond. Zo kan ik ouders nog beter helpen bij interculturele uitdagingen.De opleiding tot Leren Leren Specialist heb ik gevolgd en afgerond bij Wegwijs Counselling & Coaching. Hiermee kan ik jongeren nog beter ondersteunen bij het ontwikkelen van hun studievaardigheden.
Ook professionals die hun (cultuur)sensitieve vaardigheden verder willen ontwikkelen kunnen op mij rekenen!

 

Kan iBloom Coaching ook iets voor jou betekenen?
Neem dan contact met mij op. Ik leer je graag kennen.
Groetjes,
Asmaa
 
Contactformulier

    Open chat
    Hey salaam aleikoem, heb je een vraag of wil je je ergens voor aanmelden? Let me know...