fbpx

About Me Style 1

Beliefs & Values

My Core Values
and Beliefs

  • 1The family is the singular most significant factor influencing human identity.
  • 2Family-based therapy is a powerful model for change, one that not only helps people cope with major life issues, but that can ultimately transform how we lead our lives, resulting in healthier communities and societies.
  • 3Quality mental health care should be available to all who need it regardless of their financial resources.
  • 4Today “family” takes many forms and is comprised of people joined together by biology, intentionality and/or law.
Beliefs & Values

My Core Values
and Beliefs

  1. 1The family is the singular most significant factor influencing human identity.
  2. 2Family-based therapy is a powerful model for change, one that not only helps people cope with major life issues, but that can ultimately transform how we lead our lives, resulting in healthier communities and societies,resulting in healthier communities and societies.
  3. 3Quality mental health care should be available to all who need it regardless of their financial resources.
  4. 4Today “family” takes many forms and is comprised of people joined together by biology, intentionality and/or law.

The Stories of Success

Al een tijdje zat ik in de knoop met mijzelf omdat ik niet goed wist wat ik wilde doen. Na jarenlang thuis zitten voor de kinderen vond ik het erg lastig om weer aan de slag te gaan. Ik wist niet meer wat ik leuk vond om te doen en had ook geen zelfvertrouwen meer. Asmaa heeft mij goed geholpen om alles voor mezelf op een rijtje te zetten en mezelf weer terug te vinden. Ik weet nu waar ik energie uit haal en welke kant ik op wil. Ik durf weer!

 

 

 

About Me Style 1

De ervaring die ik heb gehad met Asmaa,was heel erg fijn. Heb veel kunnen leren van haar. Ze komt duidelijk en zachtaardig over met de kennis die ze wilt overbrengen. Ze was ook geduldig met ons en door deze punten zou ik nog meer willen leren van Asmaa.

About Me Style 1

Het was heel leerrijk! Voor de eerste keer over de behoeftecirkel gehoord. Dit is gemakkelijk en altijd en op iedereen toe te passen. Door dit samen te oefenen, hebben we het onder de knie gekregen. Bedankt Asmaa voor de leuke training en om een deel van je kennis te delen.Je bent een aangenaam persoon! Het was super leuk! Ik zou het zo opnieuw doen. BarakaAllahu fiki!

About Me Style 1

My Mission

I Put my Mission Into Practice Every Day by ...

The mission of The Family Institute is to strengthen and heal families and individuals from all walks of life through clinical service, education and research.

The Stories of Success

Al een tijdje zat ik in de knoop met mijzelf omdat ik niet goed wist wat ik wilde doen. Na jarenlang thuis zitten voor de kinderen vond ik het erg lastig om weer aan de slag te gaan. Ik wist niet meer wat ik leuk vond om te doen en had ook geen zelfvertrouwen meer. Asmaa heeft mij goed geholpen om alles voor mezelf op een rijtje te zetten en mezelf weer terug te vinden. Ik weet nu waar ik energie uit haal en welke kant ik op wil. Ik durf weer!

 

 

 

About Me Style 1

De ervaring die ik heb gehad met Asmaa,was heel erg fijn. Heb veel kunnen leren van haar. Ze komt duidelijk en zachtaardig over met de kennis die ze wilt overbrengen. Ze was ook geduldig met ons en door deze punten zou ik nog meer willen leren van Asmaa.

About Me Style 1

Het was heel leerrijk! Voor de eerste keer over de behoeftecirkel gehoord. Dit is gemakkelijk en altijd en op iedereen toe te passen. Door dit samen te oefenen, hebben we het onder de knie gekregen. Bedankt Asmaa voor de leuke training en om een deel van je kennis te delen.Je bent een aangenaam persoon! Het was super leuk! Ik zou het zo opnieuw doen. BarakaAllahu fiki!

About Me Style 1

My Mission

I Put my Mission Into Practice Every Day by ...

The mission of The Family Institute is to strengthen and heal families and individuals from all walks of life through clinical service, education and research.

The Stories of Success

Al een tijdje zat ik in de knoop met mijzelf omdat ik niet goed wist wat ik wilde doen. Na jarenlang thuis zitten voor de kinderen vond ik het erg lastig om weer aan de slag te gaan. Ik wist niet meer wat ik leuk vond om te doen en had ook geen zelfvertrouwen meer. Asmaa heeft mij goed geholpen om alles voor mezelf op een rijtje te zetten en mezelf weer terug te vinden. Ik weet nu waar ik energie uit haal en welke kant ik op wil. Ik durf weer!

 

 

 

About Me Style 1

De ervaring die ik heb gehad met Asmaa,was heel erg fijn. Heb veel kunnen leren van haar. Ze komt duidelijk en zachtaardig over met de kennis die ze wilt overbrengen. Ze was ook geduldig met ons en door deze punten zou ik nog meer willen leren van Asmaa.

About Me Style 1

Het was heel leerrijk! Voor de eerste keer over de behoeftecirkel gehoord. Dit is gemakkelijk en altijd en op iedereen toe te passen. Door dit samen te oefenen, hebben we het onder de knie gekregen. Bedankt Asmaa voor de leuke training en om een deel van je kennis te delen.Je bent een aangenaam persoon! Het was super leuk! Ik zou het zo opnieuw doen. BarakaAllahu fiki!

About Me Style 1

My Mission

I Put my Mission Into Practice Every Day by ...

The mission of The Family Institute is to strengthen and heal families and individuals from all walks of life through clinical service, education and research.

Contact me now

Do You Have a
Question?

Open chat
Hey salaam aleikoem, heb je een vraag of wil je je ergens voor aanmelden? Let me know...